Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

Радови на излазу граничног прелаза Шид

четвртак, 10 октобар 2019.

ЈП Путеви Србије је најавило радове који ће се одвијати на излазној траци граничног прелаза Шид, па ће тако до краја године камиони који се из правца Шида упуте ка граничном прелазу бити преусмеравани на граничне прелазе у близини.

 

 

Током трајања радова, камиони са робом ће бити преусмеравани на гранични прелаз Батровци, а празни камиони на граничне прелазе Сот и Љуба.

 


Деоница регионалног пута који води од града Шид до граничног прелаза Шид је по решењу Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и ЈП Путеви Србије до даљњег затворена за промет теретних возила.

 

Радови су неопходни због рехабилитације државног пута II А реда број 120 како би се створили бољи услови за транспорт робе на овој деоници.

 


Саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, уз примену семафора или ручним регулисањем и биће обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом, како најављују из ЈП Путеви Србије.

 

Теретни саобраћај ће се за време извођења радова несметано одвијати на улазној траци граничног прелаза Шид, док за путнички саобраћај нема измена и он ће се одвијати у оба правца.

 

Вест на сајту ЈП Путеви Србије 

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

570 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина