Otvorena carinska linija

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari

Studija merenja vremena

 

Carinici su u saradnji sa policijom prilikom ulazne kontrole na graničnom prelazu Horgoš, 12. oktobra 2019. godine, sprečili krijumčarenje gotovo 600 tableta sedativa „lorazepam“.

dalje

gostovanje Veselina Miloševića na RTS
 
Na trilateralnom sastanku u Novom Sadu potpisana je Deklaracija o slobodnom protoku robe i građana između Albanije, Severne Makedonije i Srbije. Gostujući tim povodom u Јutarnjem dnevniku RTS-a zamenik direktora Uprave carina Veselin Milošević je, između ostalog rekao, da očekuje da će se tim dokumentom omogućiti putovanje samo uz ličnu kartu, kao i nesmetan prolazak usluga, kapitala i radne snage.

dalje

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ministarka za evropske integracije Јadranka Јoksimović i ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto otvorili su 11.oktobra 2019 godine novi granični prelaz Rabe- Kubekhaz između Srbije i Mađarske, a otvaranju je prisustvovala i delegacija carinarnice Subotica.

dalje

Privredna komora Srbije je u saradnji sa Kabinetom predsednice Vlade Republike Srbije 11. oktobra 2019. godine organizovala još jedan susret svojih članica i predstavnika državnih organa kako bi se pronašlo rešenje za duga zadržavanja u teretnom drumskom saobraćaju.

dalje

Carinici su na graničnom prelazu Gradina 10. oktobra 2019. godine u saradnji sa policijom, zaplenili 12.000 paklica cigareta „viktori“ i „marlboro“ sa bugarskim akciznim markicama.

dalje

ЈP Putevi Srbije je najavilo radove koji će se odvijati na izlaznoj traci graničnog prelaza Šid, pa će tako do kraja godine kamioni koji se iz pravca Šida upute ka graničnom prelazu biti preusmeravani na granične prelaze u blizini.

dalje

Carinici su u saradnji sa policijom prilikom izlazne kontrole na graničnom prelazu Horgoš, u dva slučaja 7. i 8. oktobra 2019. godine, sprečili krijumčarenje 480 tableta sedativa „bromazepam“.

dalje

Carinici su na graničnom prelazu Gradina 8. oktobra 2019. godine u dva slučaja sprečili pokušaj krijumčarenja oko 1.300 etiketa i metalnih kopči i parfema poznatih robnih marki, kao i garderobe i obuće u čiju se originalnost sumnja.

dalje

Carinici su 8. oktobra 2019. godine, na prelazu Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja više od kilogram i po zlatnog nakita i preko 90 flaša viskija i rakije.

dalje

Carinici su na graničnom prelazu Horgoš 8. oktobra 2019. godine prvi put migrante pronašli u prtljažniku jednog autobusa.

dalje

 

PPS obrazac


 

Plan razvoja 2017-2020
Krenite na put

 
570 na 3030

Vodič za putnike


 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина