Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

Цариници су на аеродрому ''Никола Тесла'' 24. априла 2018. године запленили три ручна часовника познатих произвођача „ролекс“ и „шафхаузен“, чија је вредност процењена на преко 27.000 долара.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 24. априла 2018. године, на улазу граничног прелаза Батровци, запленили бочице са „метадоном“, који се налази на листи недозвољених супстанци.

даље

Цариници су 24. априла 2018. године, на улазној страни граничног прелаза Градина, спречили кријумчарење патика, гардеробе и парфема, за које се сумња да повређују право интелектуалне својине, а које је возач аутобуса сакрио на необичном месту.

даље

Из Извештаја о напретку Србије, који је Европска комисија објавила 18. априла 2018. године, види се да је Србија на добром нивоу припремљености у области царинске уније и да је напредак остварен, пре свега захваљујући ефикаснијој организацији одређених царинских процеса.

даље

Цариници су 20. априла 2018. године на испостави Пошта Београд у једној од пошиљака адресираној на примаоца у Америци пронашли 17 старих новчића за које се сумња да би могли представљати кулутрно благо.

даље

Цариници на граничном прелазу Градина су у последњих неколико дана задржали више од тоне гардеробе за коју се сумња да повређује право интелектуалне својине, а сва три камиона у којима је откривена кретала су се од Истанбула ка пијаци „Аризона“ у БиХ.

даље

Цариници су 20. априла 2018. године на граничном прелазу Градина, у сарадњи са полицијом, запленили три ваздушне пушке, које су биле сакривене у задњем бранику једног аутомобила.

даље

 
преузето из Политике
 
Oсим уобичајене робе, на београдски аеродром „Никола Тесла” из иностранства повремено долети и људски орган.
Управо овакав пример догодио се у јануару, а цариници на аеродрому кажу да је то била једна од најстреснијих ситуација у њиховом досадашњем раду: било је питање живота и смрти и свака секунда је значила....

даље

преузето из Новости
 
Српски цариници су пред викенд имали пуне руке посла - запленили су различиту робу велике вредности. Одузете су уметничке слике, парфеми и ронилачка опрема. 

даље

Цариници су 19. априла 2018. године, на улазу граничног прелаза Ватин, запленили 17 делова ронилачке опреме вредности веће од 5.500 америчких долара.

даље

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

250 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина