Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

преузето из Блица
 
За неверицу
Где су све цариници откривали кријумчарену робу

даље

преузето из НС Дневника
 
Царинска служба Србије ће почетком наредног месеца постати богатија за два нова службена пса који ће бити специјализовани за откривање шверцованих цигарета

даље

Цариници су 11. октобра 2017. године, захваљујући заједничкој сарадњи са безбедносним и контролним службама, у дубинској контроли запленили више од 2.500 боксова цигарета.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 12. октобра 2017. године на граничном прелазу Шид, на излазу из земље, спречили пет мигранта да илегално пређу границу скривени у товару текстила.

даље

Цариници су 10. октобра 2017. године на граничном прелазу Градина, на основу информације добијене од БИА, у сарадњи са полицијом запленили преко 1,7 килограма таблета екстазија.

даље

преузето из Илустроване политике
 
Цариници се свакодневно суочавају са најразличитијим покушајима кријумчарења, а последњих година у експанзији је и шверц антиквитета који се у свету убраја међу најпрофитабилније и заузима четврту позицију после трговине дрогом, оружјем и људима

даље

репортажа агенције Танјуг
 
Џекс, шест година стар црни лабрадор, службени је пас, специјализован за откривање наркотика и један је од четири пса Управе царина, тренираних да открију недозвољену робу.

даље

Цариници су 6. октобра 2017. године на граничном прелазу Бачки Брег, на улазу у земљу, запленили робу у вредности од готово пола милиона динара.

даље

Управа царина по први пут ове године учествује и на ''Дечијем сајму'', настојећи да улогу царине приближи најмлађој популацији. Испред Хале 3 Београдског сајма посетиоцима ће бити представљен мобилни скенер и службени пас специјализован за откривање дроге.

даље

преузето из НС Дневника
 
Учешће Управе царина на Сајму паметних технологија био је повод за разговор са Иваном Рибаћем, начелником Одељења за сузбијање кријумчарења и Иваном Пејовићем, шефом Одсека за техничку подршку... 

даље

 


Крените спремни на пут
  


250 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина