Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

Семинари



Najvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

Цариници су 17. фебруара 2018. године у сарадњи са полицијом на граничном прелазу Прешево запленили преко два килограма марихуане.

даље

Царински службеници су 16. фебруара 2018. године у сарадњи са полицијом, на улазној страни граничног прелаза Хоргош, запленили 16 непријављених акумулатора за „харли дејвидсон“ моторе.

даље

Царински службеници су 15. фебруара 2018. године, на Терминалу Градина, због сумње у повреду права интелектуалне својине познатих брендова задржали око 200 килограма текстилне робе и обуће.

даље

 “Седи тамо! Ало, седи, рекао сам ти! Ја купујем овај ауто”, викнуо је на другог учесника лицитације аутомобила заплењених на царини извесни Цака када су кола која је желео да купи стигла на ред.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом у последњих неколико дана спречили још 13 миграната да неопажено пређу преко државне границе.

даље

Како феномен интернет куповине поприма све шире размере, осмишљен је видео пројекат под називом ''Школа интернет куповине'' коме је допринос дала и Управа царина учествујући у једној од епизода. Аутор серијала је Исток Павловић.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 12. фебруара 2018. године, на излазној страни граничног прелаза Градина, запленили непријављених 56.000 евра које је путник крио у џеповима јакне.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 12. фебруара 2018. године, на улазу граничног прелаза Хоргош, запленили готово 1.200 таблета и ампула тестостерона.

даље

Царински службеници су 12. и 13. фебруара у сарадњи са полицијом, у дубинским контролама, задржали 35 кг резаног дувана и преко 300 одевних предмета због сумње да повређују право интелектуалне својине, као и више од 600 пари непријављене обуће.

даље

Царински службеници су у претходних неколико дана на Терминалу Градина и у дубинској контроли на путу Краљево-Рашка прекинули поступак и задржали скоро 7.500 одевних предмета због сумње да повређују право интелектуалне својине.

даље

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

250 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина