Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

преузето из тематског билтена "Транспорт и логистика"
 
На поралу Е-капија стручњаци из Управе царина говорили су на тему како олакшати трговину и смањити колоне на граничним прелазима...

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 11. децембра 2017. године, на граничном прелазу Хоргош, запленили 13 сатова од којих се за примерак џепног сата ''Patek Philippe'' из 1921. сумња да има велику колекционарску вредност.

даље

У Управи царина je 11. децембра свечано обележен успешан завршетак пројекта који представља први корак ка модернизацији Царинске лабораторије Србије.

даље

преузето из Политике
 
Шпански стручњаци радили заједно са нашим цариницима и пренели им своја искуства. – У царинској лабораторији могу открити разне преваре из међународне трговине, а ту се анализира и кријумчарена роба попут дроге

даље

преузето из Блица
 
Хероин испод душека, злато у вредности од милион евра, термос пун пара, али и три милиона евра сакривена у аутомобилу заплењени су кријумчарима последњих година на границама Србије. Али за сва набројана открића заслужан је један човек.

даље

преузето из Блица
 
Управа царина запленила је за једанаест месеци ове године 4,5 милиона евра нелегалног новца, који су углавном грађани албанске и турске националности покушали из Западне Европе да пренесу преко Србије, сазнаје "Блиц".

даље

Цариници су се на граничном прелазу Ватин 7. децембра  2017. године сусрели са необичним покушајем кријумчарења цигарета и алкохола који су били сакривени у резервоару за гориво и простору за резервни точак аутомобила.

даље

преузето из НС Дневника
 
 
Кријумчарење муниције за гасно оружје је у знатном порасту у односу на претходну годину, а гасног и ваздушног оружја заплењено је десет пута више него у 2016. години.

даље

Царински службеници су 4. децембра 2017. године, на излазу граничног прелаза Батровци, спречили покушај кријумчарења готово 2.000 паклица разних цигарета.

даље

Ученици средње стручне школе Васа Пелагић из Ковина, образовни профил туристички техничар, 1. децембра су посетили аеродром „Никола Тесла“, како би им полицијски и царински службеници приближили пасошку и царинску контролу, коју уче у оквиру предмета „Агенцијско и хотелијерско пословање“.

даље

 


Синдикат
  


250 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина