Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

У Скопљу је 20. августа 2019. године потписано пет протокола у вези са спровођењем Споразума о заједничкој контроли на прелазу Прешево-Табановце, чија би примена требало да почне за мање од недељу дана.

даље


Цариници су у сарадњи са полицијом 19. августа 2019. године, на излазној страни граничног прелаза Батровци, спречили кријумчарење више од пола килограма златног накита, чија је вредност процењена на више од 1,6 милиона динара.

даље

преузето из Новости
 
Екипа Новости посетила је суботички тим за сузбијање кријумчарења на Хоргошу. Како се цариници боре са кријумчарима и како су често у ситуацији чак и да спасавају животе људи, како на свом послу, тако и ван њега испричао има је њихов домаћин Милан Павковић, цариник и професионални ронилац.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 19. августа 2019. године, на улазној страни граничног прелаза Батровци, у једној мушкој торбици пронашли више од 280.000 непријављених евра.

даље

гостовање на РТС-у Вељка Кондића, шефа Речне екипе 
 
Око 255 тона кријумчарене нафте заплењено је само прошле године, а о томе колико су кријумчарења честа и којим се триковима кријумчари служе, за Јутарњи програм РТС-а говорио је шеф речне екипе Управе царина Вељко Кондић.

даље

Цариници су 17. августа 2019. године на пункту Мердаре, у сарадњи са полицијом, спречили покушај кријумчарења деветогодишње девојчице са територије АП КиМ у Немачку.

даље

Цариници су јуче око поднева, на прелазу Градина открили покушај илегалног преноса преко границе готово милион шведских круна, чија је противвредност око 93.000 евра.

даље

преузето са портала dnevnik.rs
 
Са око 1,8 милиона евра, овај пројекат је финансиран у оквиру Интеррег ИПА програма прекограничне сарадње Румунија Србија, а подразумевао је и изградњу око осам километара дуге бициклистичке стазе, од Кикинде до саме границе са Румунијом. Додатних 90 милиона динара за реконструкцију и доградњу граничног обезбедили обезбедили су Град Кикинда, а делом и Република Србија.

даље

На највећем и најфреквентнијем прелазу ка Мађарској цариници се свакодневно сусрећу са различитим покушајима кријумчарења, па је тако данас у преподневним сатима на Хоргошу заплењено преко 70 сетова скупих ловачких лампи.

даље

преузето са Фејсбук странице Министарства финансија
 
На Фејсбук страници Министарства финансија емитована је нова епизода серијала ТОП 7 која се бави темом борбе против кријумчарења новца.

даље

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

570 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина