NCTS

ПКГ

 

AEO

 

царинска стопа аутомобила

 

Cefta Trade Portal

буџет

Отворена царинска линија

Семинари

 Carina

 

Вести

Цариници као и сваке године у време сезоне новогодишњих и божићних празника појачавају активности на граничним прелазима због великог прилива путника који долазе да празнике проведу у Србији или пак кроз њу пролазе на путу до своје домовине. Ове године већини радника на привременом раду у иностранству одмори почињу у петак 19. децембра, па се због тога очекује да највећи притисак на прелазе буде током предстојећег викенда.

даље

текст преузет од агенције Бета
снимак Танјуг
 
Србија би до половине 2015.године требало да успостави нови транзитни компјутерски програм (НЦТС) и постане једна од 34 земље у Европи које користе компјутеризовани царински поступак, рекао је 16. децембра 2014. године,  помоћник директора Управе царина Србије Веселин Милошевић на панелу о трговинској размени одржаном у склопу Самита Кине и земаља централне и источне Европе.

даље

Цариници из Одељења за сузбијање кријумчарења из Краљева су у сарадњи са криминалистичком полицијом из Рашке током вечери спречили кријумчарење 100.000 комада цигарета са косовским акцизним маркицама.

даље

 


Крените спремни на пут
  

Учешће Управе царина на Трговинском панелу у оквиру Самита

Документација потребна за прелазак границе 

Царињење поштанских пошиљака 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина