Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

 

Вести

Гост Јутарњег дневника РТС, у суботу 20. јула 2019. године, био је заменик директора Управе царина Веселин Милошевић, а повод за његово гостовање је чињеница да је царина Србије, уз помоћ милион и 400 хиљада евра из ЕУ фондова, управо окончала прву фазу аутоматизације царинских поступака. Са замеником директора УЦ у студију РТС је разговарала новинарка Ружица Врањковић коју је на самом почетку гостовања занимало који су разлози били опредељујући за убрзану аутоматизацију царинских поступака.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 21. јула 2019. године, на улазној страни граничног прелаза Батровци, у џеповима јакне коју је један путник носио на себи пронашли преко 70.000 непријављених евра.

даље

ТВ Прва "150 минута"
ТВ Пинк "Свитање"
 
Сезона је годишњих одмора, па је и путника све више на нашим граничним прелазима. Oдговор на питање шта путници треба да знају пре него што крену на пут ТВ Прва je потражила у директном укључењу са аеродрома у Београду од шефице царинске испоставе Бранке Поповић у емисију 150 минута, а тим поводом је гости у емисији „Свитање“ на ТВ Пинк био Дарко Павковић, дугогодишњи цариник на овом великом и важном граничном прелазу.

даље

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

570 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина