Отворена царинска линија

 

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

царинска стопа аутомобила

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

Семинари

 

 

Вести

Координираном акцијом Управе царина, Министарства Унутрашњих послова и Министарства здравља, 27. априла 2016. године откривено је преко 200 лекова који осим што су кријумчарени у Републику Србију, још се и налазе на листи забрањених лекова.

даље

Како се празновање православног Ускрса ове године поклапа са првомајским празницима, царинска служба појачава активности на свим граничним прелазима, припремајући се за повећани број путника који долазе или само пролазе кроз Србију. Царинска служба је већ  предузела све мере, како би се спречила непотребна задржавања.

даље

Управа царина Републике Србије је у сарадњи са Туристичком организацијом Републике Србије, Аеродромом „Никола Тесла“ и компанијом „Ер Србија“, данас на Аеродрому „Никола Тесла“ представила брошуру џепног издања у циљу да све путнике који долазе у нашу земљу информише о царинским прописима.
Брошура је доступна на више места на београдском аеродрому, почевши од Инфо-пулта Туристичке организације Републике Србија, пултова Аеродрома „Никола Тесла“ и компаније „Ер Србија“, као и на самој Царинској Испостави Аеродром „ Никола Тесла“.

даље

 


Крените спремни на пут
  


Дајмо Нини шансу

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина