Отворена царинска линија

 

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

царинска стопа аутомобила

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

Семинари

 Нови терминал на аеродрому Никола Тесла

 

31.07.2015.

НОВО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА КОРИСНИКЕ ПКС СЕРТИФИКАТА

 

Обавештавамо вас да је проблем са ПКС сертификатима решен и да електронско прослеђивање декларација је поново у функцији. Молимо вас да обавестите своје комитенте да могу да наставе са нормалним радом.

 

31.07.2015.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА КОРИСНИКЕ ПКС СЕРТИФИКАТА

 

Због техничких проблема услед којих је онемогућено електронско подношење НЦТС документа коришћењем ПКС сертификата, неопходно је да корисници ових сертификата сниме декларације на УСБ и однесу у испоставу, како би се до отклањања проблема омогућило несметано функционисање НЦТС-а.

 

Обавестићемо вас када буде поново омогућено електронско подношење коришћењем наведених сертификата. 

 

Вести

Реновирани стари гранични прелаз Хоргош свечано је поново пуштен у рад 31. јула 2015.године, што ће омогућити да се гранични прелаз Хоргош током сезоне значајно растерети. Путници ће након 6 година паузе поново моћи да користе стари гранични прелаз Хоргош који се налази у непосредној близини новог прелаза и то одмах након свечаног отварања, тачније од 15 часова.

даље

Заједничком акцијом царине и полиције, на излазној страни граничног прелаза Батровци, у ноћи између 28. и 29. јула 2015. године, откривен је товар од 300.000 цигарета марке L&M, без акцизних маркица, са ознаком Duty free only, чија је вреност процењена на око 12.000 евра.

даље

Акцизна роба је и даље врло привлачна за кријумчарење о чему сведочи и податак да је у току целе прошле године царинска служба запленила преко четири тоне дувана, док су сада цариници за само пола године открили више од три тоне тог акцизног производа. О томе да тренд кријумчарења акцизних производа не јењава сведоче и два недавна покушаја кријумчарења алкохолних пића и резаног дувана.

даље

 


Крените спремни на пут
  


Дајмо Нини шансу

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина