Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

Приколица пуна завеса и мебл штофа

среда, 16 мај 2018.

Цариници су 15. маја 2018. године, на улазној страни граничног прелаза Келебија, спречили кријумчарење око 1.000 метара мебл штофа и завеса у ролнама и више од 200 одевних предмета.

 

 

Прекршај је откривен када је на ред за контролу стигао аутомобил суботичких регистарских ознака са приколицом који је од Беча до Суботице возио 30-годишњи српски држављанин у друштву 5 сапутника.

 

На питање царинских службеника да ли имају нешто да пријаве, путници су одговорили да имају само лични пртљаг и половну веш-машину.

 

 

Ипак, детаљан преглед аутомобила показао је и више од тога, када је у коферима на врху приколице пронађено скоро 200 непријављених мајица кратких и дугих рукава, марке „World of Textil“, око 20 комплета тренерки и 6 дуксерица истог произвођача.

 

Ипак, то није било све: на поду приколице, испод кофера, цариници су открили и око 40 ролни текстила на меру. Ради се о готово 600 метара мебл штофа у ролнама и скоро 350 метара завеса.

 

 

Возач је цариницима рекао да га је пријатељ замолио да му превезе „неке старе крпе“ из Аустрије у Суботицу, а он, према сопственој изјави, није ни слутио да су то нове ствари.

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

570 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина