Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

Нова директорка SELEC-a посетила Управу царина

понедељак, 11 јун 2018.

У Управи царина је у понедељак 11. јуна 2018. године одржан састанак са новом директорком SELEC-а, госпођом Снежаном Малеевом.

 

 

Домаћин састанка био је директор Управе царина Милош Томић са сарадницом Соњом Лазаревић, помоћником директора у Сектору за контролу примене царинских прописа.

 

Непосредан повод за састанак је избор Снежане Малееве за директорку SELEC-а, односно почетак њеног мандата, а разговарало се о наставку и јачању већ успешне сарадње.

 

 

Током састанака је констатовано да су резултати рада који се огледају у међународним истрагама за превенцију прекограничног криминала импресивни, те да је захваљујући њима дошло до спречавања многобројних криминалних активности и значајних заплена новца и робе.

 

Центар за југоисточну Европу за спровођење прописа SELEC је међународна организација специфична по томе што су потписнице Конвенције како државе чланице ЕУ, тако и државе претенденти на чланство у ЕУ.

 

 

SELEC чини 11 земаља чланица потписница Конвенције чија се сарадња одвија преко њихових официра за везу стационираних седишту те организације - у Букурешту. Још једна специфичност ове организације је чињеница да она окупља представнике полицијских и царинских администрација земаља чланица који захваљујући томе тесно сарађују спроводећи заједничке истраге.

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

570 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина