Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

Министар унутрашњих послова похвалио сарадњу са царином

четвртак, 12 јул 2018.

Током јучерашње посете граничном прелазу Батровци министар унутрашњих послова Небојша Стефановић посебно је похвалио сарадњу са царинском службом Србије. У изјави датој окупљеним новинарима, министар је истакао да се заједничким радом пограничних органа постижу изузетни резултати у очувању безбедности границе.

 

 

Прилог емитован у Дневнику у 17 часова РТВ почео је освртом на резултате које је Управа царина остварила у протеклих недељу дана. Тако се могло чути да је за свега седам дана заплењено преко 50 килограма марихуане, више од 200.000 непријављених евра и разне друге скупоцене робе, као и калупи печата са ознакама граничних полиција Хрватске и Словеније.

 

 

У наставку прилога наводи се да је министар током посете Батровцима истакао да је од почетка ове године само на том граничном прелазу заплењено око 65 килограма наркотика.

 

 

Он је додао су Батровци један од наших најфреквентнијих граничних прелаза, о чему сведочи и податак да је само током. 2017. године у Србију туда ушло скоро 7 милиона путника.

 

 

„Трудимо се да олакшамо свима улазак у нашу земљу, као и боравак у њој и да омогућимо што ефикаснији прелаз преко границе“, истакао је министар полиције и додао да се на прелазима врши континуирана контрола како би се грађани Србије заштитили од свих безбедносних ризика.

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

570 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина