Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

82 бојева метка у аутомобилу из Бугарске

уторак, 06 август 2019.

Цариници су у сарадњи са полицијом на улазу граничног прелаза Стрезимировци 3. августа 2019. године у преподневним часовима открили аутомобил пун бојеве муниције.

 

 

Муниција је откривена у аутомобилу бугарских регистарских ознака којим су два младића из Софије путовала ка Власинском језеру.

 

 

Реч је о бугарским држављанима, 28-годишњем возачу и 24-годишњем сувозачу, који су на питање да ли имају нешто да пријаве одговорили да немају ништа јер иду у туристичку посету.

 

 

 

Детаљним прегледом BMW-а Х5 којим су допутовали до границе, утврђено је да се у касети испред сувозачког седишта налази 32 бојева метка марке ''Magtech'' калибра 9мм, док је у касети иза ручице мењача откривено још 50 бојевих метака марке ''Luger 9mm''.

 

 

Потом су службеници детаљно прегледали и пртљажник возила, у коме је испод једног ранца и подног поклопца, откривено и 2 пара непријављених регистарских ознака. 

 

 

Младић који је управљао аутомобилом потврдио је службеницима на прелазу да је све што је откривено у аутомобилу власништво његовог оца.

 

 

Како је реч о наоружању, сва откривена муниција предата је полицији у даљу надлежност.

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

570 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина