Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

У Управи царина је 17. септембра 2019. године одржан састанак са представницима Светске банке која ће подржати пројекат о унапређењу трговања и саобраћаја на западном Балкану.

даље

У ноћи између 13. и 14. септембра 2019. године службеници полиције и царине су на граничном прелазу Градина спречили кријумчарење 1,5 тоне марихуане, што је један од најбољих резултата борбе против шверца наркотика у последњих десет година.

даље

Цариници су на улазу граничног прелаза Шид 14. септембра 2019. године спречили покушај кријумчарења преко 50 сунчаних и диоптријских наочара, укупне вредности од око 5.000 евра.

даље

У присуству премијерке Ане Брнабић, на 18. спрату Београђанке данас је отворена канцеларија сталног Секретаријата Транспортне заједнице Западног Балкана, што је уједно и прво седиште међународне заједнице у Србији. Из те међународне канцеларије ће се управљати свим активностима и транспортним пројектима у региону.

даље

Од понедељка је дошло до формирања дуге колоне теретњака који чекају на излазу прелаза Хоргош, а о узроцима те појаве и тренутном стању било је речи у директном укључењу у Јутарњи програм РТС, као и у прилогу емитованом у Дневнику 2 РТС.

даље

Цариници су на граничном прелазу Градина 10.септембра 2019. године спречили покушај кријумчарења оружја скривеног у једном ауту који се из Холандије упутио ка Турској.

даље

Цариници су 5. септембра 2019. године на београдском аеродрому спречили покушај кријумчарења неколико луксузних сатова чија укупна вредност износи готово 40.000 евра.

даље

Покушаји миграната да илегално пређу границу не смањују се ни почетком септембра, па су тако цариници 6. септембра 2019. године, само током преподнева на граничном прелазу Хоргош открили 9 илегалних миграната скривених у разним товарима.

даље

Цариници су 3. септембра 2019. године, на административном пункту Мердаре, зауставили и задржали скупоцени Порше ''911 Carrera 4 GTS'' који није био регистрован, нити пријављен.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 4. септембра 2019. године на граничном прелазу Хоргош, спречили кријумчарење недозвољених допинг средстава откривених у једном аутомобилу.

даље

 

ППС образац


План развоја царинске службе
Синдикат
  

570 на 3030

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина