Otvorena carinska linija

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari

Studija merenja vremena

 

DELEGACIЈA UC CRNE GORE U RADNOЈ POSETI SRPSKOЈ CARINI

 

Delegacija UC Crne GoreUpravu carina su u okviru programa Carina 2020 od 4. do 6. juna 2018. godine posetile kolege iz crnogorske carine.

 

Tema trodnevne radne posete je bila „Revizija i ažuriranje Poslovne strategije Uprave carina Crne Gore“.

 

Ispred USCCrnogorsku delegaciju je predvodila Ana Miljanić, pomoćnik direktora Sektora za planiranje i upravljanje ljudskim resursima. Pored nje u delegaciji su bili i Vojka Vujović, načelnica Odseka za strateško planiranje i izveštavanje, Danilo Potpara, načelnik Odseka za sistemsku podršku i razvoj i Zdravko Čogurić iz Odseka za praćenje i implementaciju propisa.

 

Radna atmosferaTokom radne posete bilo je reči o Planu razvoja carinske službe Srbije i pratećem Akcionom planu, kao i o Poslovnoj strategiji UC CG. Razmenjena su iskustva u vezi sa strateškim planiranjem, a ovaj susret je bio prilika da se ojačaju postojeći, tradicionalno dobri odnosi dveju carinskih administracija. Imajući u vidu da su srpska i crnogorska carinska administracija u sličnoj fazi kada je reč o pristupanju EU, bila je ovo prilika da se uoče i razmene najbolji primeri iz ove oblasti obe strane.

 

 

 

PPS obrazac


 

Plan razvoja 2017-2020
Krenite na put

 
570 na 3030

Vodič za putnike


 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina