Otvorena carinska linija

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari

Studija merenja vremena

 

Parfemi u frižideru autobusa, džemperi ispod patosnice

sreda, 10 oktobar 2018.

Carinici su u saradnji sa policijom 9. oktobra 2018. godine, na ulaznoj strani graničnog prelaza Gradina, sprečili krijumčarenje sumnjivih parfema i džempera „lakost“ koji su otkriveni u frižideru i ispod patosnice jednog autobusa.

 

 

Prekršaj je otkriven u autobusu turskih registarskih koji je saobraćao na liniji Istanbul – Novi Pazar. Na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave, i putnici i vozači su odgovorili odrično.

 

 

Ipak, detaljan pregled pokazao je suprotno, jer su carinici u frižideru pored zadnjih vrata i u kaseti iznad njega pronašli skoro 20 ženskih i muških parfema „žan pol gotje“, prada“, „kenzo“ i drugih, za koje se sumnja da nisu autentični.

 

 

Međutim, to nije bilo sve, jer je i ispod patosnice koja se nalazila iza frižidera otkriveno još 10 džempera “lakost“ za koje se sumnja da su kopije poznatog brenda.

 

 

Kao vlasnik krijumčarenih parfema i džempera prijavio se 21-godišnji stanovnik Novog Pazara, dok je zaplenjena roba zadržana do okončanja prekršajnog postupka.

 

PPS obrazac


 

Plan razvoja 2017-2020
Krenite na put

 
570 na 3030

Vodič za putnike


 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina