Otvorena carinska linija

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari

Studija merenja vremena

Eksperti MUP održali seminar u Upravi carina

utorak, 15 maj 2012.

Eksperti MUP iz Odseka za suzbijanje delikata na motornim vozilima i Odeljenja za veštačenje su 14.05.2012. godine u Upravi carina održali zanimljiva predavanja na temu prepoznavanja kradenih vozila.

 

 

 

 

 

 

Oni su se odazvali pozivu svog nekadašnjeg kolege, a danas načelnika Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina, Saše Savkovića,koji je smatrajući da će ovakva razmena znanja i iskustva biti od koristi kako za policiju tako i za carinu. 

 

 

 

Borislav Kovačević i Slaviša Јanković su službenicima Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina prezentovali kako najlakše uočiti nepravilnosti u dokumentaciji, kao i prepravke na samom vozilu ( prekucavani broj šasije, oštećenja centralne brave ili plastike unutar vozila i slične parametre koji ukazuju na to da vozilo treba podvrgnuti detaljnoj kontroli).

 

 

 

 

 

S obzirom da carinici svakodnevno vrše kontrolu vozila i vozača, saznanja iskusnih službenika MUP biće im dragocena u daljem radu, a rezultati još bolji što je od značaja za obe službe, ali i za društvo u celini.

 

PPS obrazac


 

Plan razvoja 2017-2020
Krenite na put

 
250 na 3030

Vodič za putnike


 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina