Отворена царинска линија

NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

 

Експерти МУП одржали семинар у Управи царина

utorak, 15 maj 2012.

Експерти МУП из Одсека за сузбијање деликата на моторним возилима и Одељења за вештачење су 14.05.2012. године у Управи царина одржали занимљива предавања на тему препознавања крадених возила.

 

 

 

 

 

Они су се одазвали позиву свог некадашњег колеге, а данас начелника Одељења за сузбијање кријумчарења Управе царина, Саше Савковића,који је сматрајући да ће оваква размена знања и искуства бити од користи како за полицију тако и за царину.

 

 

 

 

Борислав Ковачевић и Славиша Јанковић су службеницима Одељења за сузбијање кријумчарења Управе царина презентовали како најлакше уочити неправилности у документацији, као и преправке на самом возилу ( прекуцавани број шасије, оштећења централне браве или пластике унутар возила и сличне параметре који указују на то да возило треба подвргнути детаљној контроли).

 

 

 

 

 

С обзиром да цариници свакодневно врше контролу возила и возача, сазнања искусних службеника МУП биће им драгоцена у даљем раду, а резултати још бољи што је од значаја за обе службе, али и за друштво у целини.

 


Крените спремни на пут
  


Дајмо Нини шансу

 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina