Otvorena carinska linija

NCTS

NCTS

 

 AEO

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari

Studija merenja vremena

12345678910...

preuzeto iz Blica
 
Za nevericu
Gde su sve carinici otkrivali krijumčarenu robu

dalje

preuzeto iz NS Dnevnika
 
Carinska služba Srbije će početkom narednog meseca postati bogatija za dva nova službena psa koji će biti specijalizovani za otkrivanje švercovanih cigareta

dalje

Carinici su 11. oktobra 2017. godine, zahvaljujući zajedničkoj saradnji sa bezbednosnim i kontrolnim službama, u dubinskoj kontroli zaplenili više od 2.500 boksova cigareta.

dalje

Carinici su u saradnji sa policijom 12. oktobra 2017. godine na graničnom prelazu Šid, na izlazu iz zemlje, sprečili pet migranta da ilegalno pređu granicu skriveni u tovaru tekstila.

dalje

Carinici su 10. oktobra 2017. godine na graničnom prelazu Gradina, na osnovu informacije dobijene od BIA, u saradnji sa policijom zaplenili preko 1,7 kilograma tableta ekstazija.

dalje

preuzeto iz Ilustrovane politike
 
Carinici se svakodnevno suočavaju sa najrazličitijim pokušajima krijumčarenja, a poslednjih godina u ekspanziji je i šverc antikviteta koji se u svetu ubraja među najprofitabilnije i zauzima četvrtu poziciju posle trgovine drogom, oružjem i ljudima

dalje

reportaža agencije Tanjug
 
 
Džeks, šest godina star crni labrador, službeni je pas, specijalizovan za otkrivanje narkotika i jedan je od četiri psa Uprave carina, treniranih da otkriju nedozvoljenu robu.

dalje

Carinici su 6. oktobra 2017. godine na graničnom prelazu Bački Breg, na ulazu u zemlju, zaplenili robu u vrednosti od gotovo pola miliona dinara.

dalje

Uprava carina po prvi put ove godine učestvuje i na ''Dečijem sajmu'', nastojeći da ulogu carine približi najmlađoj populaciji. Ispred Hale 3 Beogradskog sajma posetiocima će biti predstavljen mobilni skener i službeni pas specijalizovan za otkrivanje droge.

dalje

Preuzeto iz današnjeg Dnevnika

Učešće Uprave carina na Sajmu pametnih tehnologija bio je povod za razgovor sa Ivanom Ribaćem, načelnikom Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja i Ivanom Pejovićem, šefom Odseka za tehničku podršku...

dalje
12345678910...

 


  

Krenite na put

 
250 na 3030

Vodič za putnike


 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina