Preskoči veze navigacije
Дрина 2019

 Отворена царинска линија


NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

ДЕЛЕГАЦИЈА УЦ ЦРНЕ ГОРЕ У РАДНОЈ ПОСЕТИ СРПСКОЈ ЦАРИНИ

 

Делегација УЦ Црне ГореУправу царина су у оквиру програма Царина 2020 од 4. до 6. јуна 2018. године посетиле колеге из црногорске царине.

 

Тема тродневне радне посете је била „Ревизија и ажурирање Пословне стратегије Управе царина Црне Горе“.

 

Испред УСЦЦрногорску делегацију је предводила Ана Миљанић, помоћник директора Сектора за планирање и управљање људским ресурсима. Поред ње у делегацији су били и Војка Вујовић, начелница Одсека за стратешко планирање и извештавање, Данило Потпара, начелник Одсека за системску подршку и развој и Здравко Чогурић из Одсека за праћење и имплементацију прописа.

 

Радна атмосфераТоком радне посете било је речи о Плану развоја царинске службе Србије и пратећем Акционом плану, као и о Пословној стратегији УЦ ЦГ. Размењена су искуства у вези са стратешким планирањем, а овај сусрет је био прилика да се ојачају постојећи, традиционално добри односи двеју царинских администрација. Имајући у виду да су српска и црногорска царинска администрација у сличној фази када је реч о приступању ЕУ, била је ово прилика да се уоче и размене најбољи примери из ове области обе стране.

 

 


ППС образац


Извозна документација за Руску Федерацију
Синдикат
  

За Мону Обреновић

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина