Preskoči veze navigacije
Дрина 2019

 Отворена царинска линија


NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

ПОСЕТА ПРЕДСТАВНИКА ГЕНЕРАЛНОГ ДИРЕКТОРАТА ЗА ИНТЕГРИТЕТ РУМУНИЈЕ


Одељење за унутрашњу контролу Управе царина било је, од 9. до 12. маја 2016. године, домаћин представницима Генералног директората за интегритет Румуније (ДГИ) са којима се отворено разговарало о многим питањима у вези са борбом против корупције и унапређења интегритета царинских службеника.

 

 

Делегацију ДГИ Румуније представљали су директор ДГИ, Николае Грофу и начелница Одељења за унутрашњу контролу ДГИ, Мирела Фитарау, док је делегацију Управе царина предводила начелница Одељења за унутрашњу контролу УЦ, Соња Лазаревић са сарадницима.


 

Ова посета организована је као наставак разговора започетих претходне године у Букурешту и учвршћивања сарадње између поменуте две службе. Током дводневних састанака, отворене су и обрађене многе теме и питања од значаја за обе стране (контролне процедуре, законодавни оквир, стратешки планови, заштита података, дисциплински поступци и др.).

Сви учесници састанка дошли су до закључка да су размена оперативних података, заједничке акције, повезивање и унапређивање сарадње веома битан задатак, на чијој ће реализацији обе службе радити удруженим снагама, а у циљу постизања што бољих резултата.


ППС образац


Извозна документација за Руску Федерацију
Синдикат
  

За Мону Обреновић

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина