Otvorena carinska linijaNCTS

NCTS

 

 AEO

 

Cefta Trade Portal

budzet

 

Seminari

Studija merenja vremena

 

Kamiona neće biti u centru

četvrtak, 08 april 2021.

U Subotici je otvoren novi logistički centar Terminal SU, u okviru kojeg su na jednom mestu smeštene sve službe neophodne za carinjenje robe ali i drugi sadržaji koji privrednicima olakšavaju poslovanje.

 

 

Otvaranjem logističkog centra stvoreni su uslovi za potpuno izmeštanje teretnog saobraćaja iz centra grada. Naime, do novog logističkog centra stiže se sa petlje ''Subotica Јug'' autouta E 75, a odatle, takođe autoputem kamioni mogu da odu do neke od fabrika u industrijskoj zoni ''Mali Bajmok'' ili dalje ka granici ili centralnoj Srbiji. Na prostoru od oko 30.000 kvadrata smešteni su službenici Uprave carina, inspekcije, špedicija, restoran, kao i parking prostor sa 300 mesta, koji je osvetljen i pod video nadzorom, za putnička i teretna vozila.

 

 

Po rečima direktora "Terminal SU" Dejana Petrovića, motiv za izgradnju ovog objekta bio je prvenstveno unapređenje života u lokalnoj zajednici, po pitanju bezbednosti i zdravlja građana, ali i efikasnosti u radu pravnih lica.

 

"Naš osnovni cilj je bio da kolegama, inspekcijama, carini, vozačima i ostalim partnerima omogućimo rad u uslovima i po standardima koje zaslužuju. U sklopu kompleksa su i dodatni sadržaji kao što su bankomat, radionica, kupatila za vozače, prodavnica za kamionske delove, usluge pretovara, vaga, kao i usluge dezinfekcije vozila. Sve ove usluge imaju za cilj da olakšaju poslovanje korisnicima usluga", rekao je Petrović.

 

PPS obrazac


 


Krenite na put

 
Za Monu Obrenović

Vodič za putnike


 

Sva prava zadržana 2009 © Republika Srbija - Ministarstvo finansija i privrede - Uprava Carina