24. 05. 2010.

Подели:

Хуманитарна акција „Цариници за Србију“

 

Хуманитарна акција „Цариници за Србију“

Хуманитарном акцијом добровољног давања крви „Цариници за Србију“, која се традиционално, трећи пут заредом, организује поводом Дана царинске службе Србије, запослени Управе царина Републике Србије дали су свој допринос смањивању сталне несташице крви која угрожава рад Института за трансфузију. Акција је организована у свих 14 царинарница и у њој је учествовало више од 200 царинских службеника.

„Традиционална сарадња са Институтом за трансфузију крви и ове године је прошла успешно и веома сам задовољан одзивом колега“, рекао је Слободан Николић, заменик директора Управе Царина Републике Србије и додао да је „жеља да се помогне онима којима је помоћ најпотребнија оно што јача углед царинске службе. Поздрављам истинску хуманост оних колега који су добровољно дали крв.“

 

У Управи царина истичу да поред тога што доследним обављањем својих дужности успешно штите здравље грађана од различитих опасности и изазова, непрестано покушавају да пронађу и друге начине да покажу солидарност и хуманост, због чега ће и у наредном периоду наставити са сличним хуманитарним активностима.