Отворена царинска линија


NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

Високе делегације Србије и БиХ су 18. септембра 2020. године посетиле локацију Братунац – Љубовија на којој је у току изградња новог граничног прелаза између наше две земље.

даље

преузето са ТВ Курир
 
Смањена фреквенција саобраћаја, нарочито путничког, ове године на граничном прелазу Хоргош омогућила је царинској служби да контролу возила и лица обавља под мањим временским притиском и самим тим открије велики број прекршаја. О томе шта се најчешће заплењује говорио је Милан Павковић, вођа Тима техничке подршке на прелазу Хоргош.

даље

Цариници су 14. и 15. септембра 2020. године на граничним прелазима Хоргош, Шид и Батровци, спречили покушаје 10 миграната да илегално пређу границу скривени у товарима маслина, чарапа, али и нових тракторских гума.

даље

преузето из Политике
 
Да током трајања пандемије није дошло до смањења тренда кријумчарења дувана и дуванских производа, закључује се у тексту објављеном у данашњој Политици. Резултати Управе царина и Пореске управе, које је аутор текста објединио, сведоче о томе да је упркос пандемији, током ове године, заплењено готово пола милиона паклица нелегалних цигарета.  

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом, 10. септембра 2020. године на граничном прелазу Батровци, спречили кријумчарење миграната - тинејџера у специјално направљеном дуплом крову комбија.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом, 5. септембра 2020. године на граничним прелазима Хоргош и Батровци, открили и спречили два девизна прекршаја чија укупна вредност достиже суму од готово 55.000 евра.

даље

Цариници су 3. септембра 2020. године, у сарадњи са полицијом, на излазу граничног прелаза Градина осујетили покушај да луксузни џип без пратеће документације буде транспортован у Бугарску.

даље

преузето са сајта Управе за спречавање прања новца

Криминалци користе пометњу коју је узроковала пандемија вирсуа COVID-19 и прилагођавају свој modus operandi како би додатно зарадили вршењем различитих врста кривичних дела као што су преваре електронским средствима, продаја фалсификованих лекова и високотехнолошки криминал.

даље

Цариници су у сарањи са полицијом, током претходних неколико дана, на граничном прелазу Хоргош, спречили кријумчарење преко 800 таблета психоактивних лекова скривених у пртљагу путника.

даље

преузето са агенције Танјуг
 
Национално координационо тело за заразне болести (NKT) одлучило је 3. септембра 2020. године, на предлог Института за јавно здравље Црне Горе, да у складу са епидемиолошком ситуацијом у државама окружења, ублажи услове уласка у Црну Гору резидената држава региона и црногорских држављана који на кратко путују у неку од држава из суседства.

даље


ППС образац


Извозна документација за Руску Федерацију
Синдикат
  

За Мону Обреновић

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина