Отворена царинска линија


NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

преузето из Дневника
 
Тема данашњег издања Новосадског дневника посвећена је изузетним резултатима које је у борби против кријумчарења нафте током претходне године остварила царинска служба.

даље

преузето из листа Данас
 
Софистицирана технологија и специјално обучени пси откривају нелегалну производњу и трговину дуваном, пише лист Данас, наглашавајући важну улогу царинске службе у борби против кријумчарења ове акцизне робе...

даље

преузето из новосадског Дневника
 
Фантастичним резултатима српских цариника који су током протекле 2020. године запленили више од четири милиона комада различитих цигарета и преко 15 тона дувана, бавио се у празничном издању најтиражнији дневни лист у главном граду наше северне покрајине... 

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 2. јануара 2021. године на граничном прелазу Батровци открили и спречили покушај кријумчарења 42.000 комада различитих цигарета.

даље

преузето са портла 24sedam.rs
 
Дилери за шверц користе домаћице, труднице, па чак и децу! Кријумчари су дрогу покушали да сакрију у теглама нутеле, путера од кикирикија, зеленој салати, шампону... Најчешће је откривана марихуана, стоји у тексту о сузбијању кријумчарења наркотика из царинске перспективе...

даље

преузето са портала Блиц
 
Кријумчари све маштовитији у покушају да сакрију новац, наркотике, па и људе, али цариници им знају трикове...

даље

преузето из Блица
 
У свом празничном штампаном издању дневни лист Блиц објавио је текст о најчуднијим запленама протекле 2020. године... 

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом током ноћи 29. децембра 2020. године на граничном прелазу Српска Црња открили и спречили покушај кријумчарења богате археолошке збирке са преко 2.000 антиквитетних предмета из различитих периода.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 28. децембра 2020. године на граничном прелазу Градина открили преко 20 хиљада непријављених евра у једној кутији за прву помоћ.

даље

Цариници су 23. и 24. децембра 2020. године, у сарадњи са полицијом, на прелазима Прешево и Хоргош спречили кријумчарење непријављених девиза, док је на Градини у коферу једног путника пронађено више вискија него гардеробе, а он је уз то и свежањ златних наруквица замотаних у чарапу ушио у поставу своје јакне.

даље


ППС образац


Извозна документација за Руску Федерацију
Синдикат
  

За Мону Обреновић

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина