Отворена царинска линија


NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

Цариници на прелазу Градина се свакодневно сусрећу са различитим, често необичним покушајима кријумчарења, па су тако 28. октобра 2020. године осујетили једног возача камиона да преко границе илегално пренесе 110 килограма свежих, усољених црева.

даље

Цариници су 27. октобра 2020. године на прелазу Градина, у сарадњи са полицијом, спречили покушај кријумчарења 4.200 комада цигарета сакривених у пртљагу једног аутомобила.

даље

Цариници су 27. октобра 2020. године на прелазу Хоргош у сарадњи са полицијом спречили покушај једног путника да преко овог прелаза прокријумчари ланце за мотроне тестере, чија је вредност процењена на скоро 7.000 евра.

даље

Цариници су 28. октобра 2020. године на прелазу Хоргош, у сарадњи са полицијом у два случаја спречили покушај кријумчарења седатива и фирмиране гардеробе у аутобуским пошиљкама.

даље

преузето из Блица
 
Цистерне, гуме, кукуруз,пшеница - готово да нема товара у коме мигранти нису покушали да се сакрију како би стигли до Европске уније, каже се у тексту који је објављен у једном од наших најчитанијих дневних листова...

даље

Цариници су 23. октобра 2020. године на прелазу Градина у сарадњи са полицијом спречили покушај једног путника да преко овог прелаза прокријумчари готово 23 килограма протеина, око 2.000 таблета суплемената и стероида и око 30 грама кокаина.

даље

Цариници су 23. октобра 2020. године на прелазу Српска Црња, у сарадњи са полицијом, у специјално преграђеном, дуплом крову камионске приколице пронашли 7.500 паклица цигарета.

даље

Ако је судити по све чешћим запленама дувана за наргиле, ова роба постаје све интересантнија кријумчарима. Цариници су тако 22. октобра 2020. године на Хоргошу, у сарадњи са полицијом, запленили чак 300 килограма дувана за наргиле, чија је вредност процењена на готово 18.000 евра.

даље

Цариници су 20. октобра 2020. године приликом контроле страног брода на Дунаву открили да се у његовим танковима налази преко 5.000 литара непријављене нафте.

даље

Цариници су 22. октобра 2020. године на Градини у сарадњи са полицијом спречили крајње необичан покушај кријумчарења, а и они најискуснији били су изненађени када је у пртљагу једног путника „засветлуцао“ камен тежак преко 2,3 килограма са златним честицама.

даље


ППС образац


Извозна документација за Руску Федерацију
Синдикат
  

За Мону Обреновић

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина