Отворена царинска линија


NCTS

ПКГ

 

AEO

 

Cefta Trade Portal

буџет

 

СеминариNajvažniji konktakti

Студија мерења времена

 

 

Цариници су 15. априла 2021. године на аеродрому ''Никола Тесла'' спречили покушај кријумчарења луксузног сата вредног готово 36 хиљада евра.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 14. априла 2021. године на излазу граничног прелаза Стрезимировци спречили покушај једног путника да прокријумчари чак 85 златника.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 13. априла 2021. године на излазу граничног прелаза Батровци спречили покушај кријумчарења преко 108.000 непријављених евра.

даље

Представници Удружења превозника ''Међународни транспорт'' постигли су 12. априла 2021. године договор са представницима републичких органа, тако да паркинг на терминалу Хоргош неће бити наплаћиван до даљег. О гужвама које су се због незадовољства превозника крајем прошле недеље на том прелазу створиле, као и о постигнутом компромисном решењу било је речи и у емисијама Телемастер и Рано јутро емитованим на TV Happy.

даље

Цариници су у сарадњи са полицијом 11. априла 2021. године на излазу граничног прелаза Сремска Рача спречили покушај кријумчарења 45 птица, од којих многе припадају заштићеним врстама.

даље

преузето из Вечерњих новости
 
У Суботици је отворен нови логистички центар Терминал СУ, у оквиру којег су на једном месту смештене све службе неопходне за царињење робе али и други садржаји који привредницима олакшавају пословање.

даље

прилог ТВ Прва
 
У последњих неколико дана на граничним прелазима са
Хрватском забележена су дуга чекања камиона због успореног рада пограничних органа суседне државе. За излаз из Србије на прелазу Шид чека се око 10 часова, а на прелазу Батровци око шест сати. Екипа ТВ Прве емитовала је прилог у коме су забележили реакције возача који чекају у колони.

даље

РТС, емисија САТ
 
У оквиру емисије САТ која се бави темама из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма 4. априла 2021. године емитован је и прилог о важећим прописима приликом привременог увоза возила са страним регистарским ознакама.

даље

У фебруару 2021. године британски цариници су на аеродрому ''East Midlands'' пресрели четири поштанске пошиљке пристигле из САД у којима су према пратећој документацији биле ''фигурице'' намење физичком лицу.

даље

Цариници су 22. марта 2021. године приликом ванредне контроле робе смештене у магацину једног увозника фармацеутских производа у Добановцима, запленили више од две тоне различитих лекова, чија је фактурна вредност око 340.000 долара.

даље


ППС образац


Извозна документација за Руску Федерацију
Синдикат
  

За Мону Обреновић

 

Сва права задржана 2009 © Република Србија - Министарство финансија и привреде - Управа Царина